Presentació llibre i exposició fotogràfica

PRESENTACIÓ LLIBRE “VOL DE CORB A L’EVEREST”

Quan: dissabte, 10 de febrer

On: al Casal de Cultura de l’Escola

Horari: a les 18:00h de la tarda

El proper dissabte dia 10, en Ramon Puig ens presenta el seu llibre “Vol de Corb a l’Everest”, un any amb els xerpes del Khumbu. Amb aquest llibre l’autor vol compartir amb nosaltres la seva experiència vital durant els diversos trekkings que ha realitzat per les valls del Khumbu (regió de l’Everest) i que li han permès conèixer a fons la història i costums del poble xerpa a través del Sherpa Life Project, així com donar-nos una perspectiva de quin pot ser el seu futur.

L’acte constarà d’una presentació d’uns 20/25 minuts, i uns altres 20/25 minuts després amb un petit adiovisual amb imatges comentades per ell. Després farem un breu torn de preguntes per part dels assistents i al final hi hauran exemplars del llibre a disposició de qui vulgui comprar-lo, i també es podrà demanar la signatura al propi autor.

A continuació, per acabar la jornada, ens acompanyarà tot seguint l’itinerari de la seva exposició fotogràfica sobre la vida del poble xerpa, que restarà exposada a la sala gran de la biblioteca des d’uns dies abans.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “VIDA DEL POBLE XERPA A LES VALLS DE L’EVEREST, AL SEGLE XXI”

Quan: des del divendres 9 de febrer a la tarda fins el dissabte 10 de febrer

On: al Casal de Cultura l’Escola

Horari: tardes del divendres i el dissabte, de 18h a 20h.

Des del divendres 9 de febrer es podrà visitar l’exposició fotogràfica del mateix autor “La vida del poble xerpa a les valls de l’Everest, al segle XXI”, en horari habitual de la biblioteca.

Si us sorgeixen preguntes, dubtes i qüestions d’interès, guardeu-vos-les pel dissabte dia 10, i les podreu preguntar directament a en Ramon Puig.

Tots dos actes són oberts a tothom i gratuïts.

GALERIA FOTOGRÀFICA I VALORACIÓ DE L’ACTIVITAT

Molt contents de la resposta que ha tingut aquesta presentació de llibre i exposició fotogràfica, amb la sala del Casal de Cultura amb més de quaranta persones. Moltes gràcies a tots els assistents, aquí us deixem algunes de les fotografies que vam recollir.

I també una breu enquesta anònima de valoració de l’activitat, per si ens voleu traslladar algun suggeriment per tal de millorar en futures ocasions. Cliqueu AQUÍ

Deixa un comentari