Tastet de Ioga – taller YOGA FAMILY

El proper dissabte 18 de març organitzem un tastet de Ioga per a donar a conèixer aquesta activitat. Es tracta d’un taller de YOGA FAMILY, en el qual els pares podran practicar ioga durant les dues primeres hores de la sessió, i la darrera hora la reservem perquè s’hi incorpori la família, els fills petits o joves que també ho vulguin experimentar.

Aquest tastet està obert a tothom qui vulgui experimentar de nou o descobrir aquesta activitat per primer cop.

L’activitat es realitzarà el dissabte 18 de març al local del Casal de Cultura de Rellinars (edifici Escola), de 10:00 a 12:00h (per als pares) i de 12:00 a 13:00h perquè s’hi afegeixin altres pares o mares amb els fills.

Tots els participants a la darrera hora, menors d’edat, aniran acompanyats del pare, mare o tutor, algun dels quals, com a mínim, hagi participat en la sessió de les dues primeres hores.

Aquest tastet té un cost de 35€ pels socis i sòcies adults, i dona dret a assistir-hi durant les tres hores de l’activitat. Les persones no sòcies també poden inscriure’s, però el cost serà de 45€ per persona adulta. Els menor d’edat o joves (fills / filles) no paguen, i només hi assistiran a la darrera hora.

Cal que tots els adults que vulguin participar-hi s’inscriguin en aquest FORMULARI. El pagament caldrà fer-lo per Bizum al telèfon 607 751 912 o bé pagar en efectiu el dia de l’activitat.

Coordinadora de l’activitat: Miriam Hurtado.

Inscrits

GALERIA D’IMATGES

Finalment el tastet de YOGA FAMILY ha estat un èxit, amb una participació de 6 famílies. Aquí en podeu veure algunes imatges:

Deixa un comentari