Assalt a la Trona 2023

Quan:  dilluns, 25 de desembre (Nadal)

On:   Església de Sant Pere i Sant Fermí (PK posterior)

Hora:  9:30h del matí

L’Assalt a la Trona és una activitat que consisteix en pujar des de l’aparcament de l’Església fins a dalt la Trona. Es pot pujar corrent o caminant, però a tots els participants se’ls mesurarà el temps invertit en fer aquest recorregut.

Un cop a dalt la Trona, farem la tornada caminant pels Plans, els Hostalets d’en Daví i arribarem a Casajoana, on podrem compartir un tall de coca amb beguda, donar un petit reconeixement als primers classificats masculí i femení (adult i infantil), i desitjar-nos un Bon Nadal.

Per a poder participar-hi cal fer inscripció obligatòria en aquest FORMULARI, i el mateix dia de l’activitat, en recollir el dorsal, caldrà fer allà mateix el pagament (en efectiu o targeta de crèdit). El cost són 3€ per participants de categoria infantil (fins a 14 anys) i 5€ per categoria adult (majors de 14 anys), per fer front a l’assegurança i el petit refrigeri que es farà al final.

El circuit no estarà marcat, però el primer tram fins les Cases segueix el GR5 (senyals blanc i vermells) i a partir de les Cases, pujada pel corriol fins la Trona. Aquí us deixem el track perquè repasseu abans l’itinerari. La tornada tampoc estarà marcada, així que caldrà conèixer la zona per arribar a Casajoana, o aplegar-se amb altres participants que la coneguin.

Es podrà venir a buscar el dorsal i efectuar el pagament des d’una hora abans de la sortida, o sigui, a partir de les 8:30h del matí.

Tancarem inscripcions el dijous 21 a la nit!

En cas de qualsevol dubte podeu contactar amb en Raül (685116597) o en Marc (609152435).

“L’Assalt a la Trona ens permet fer una mica d’activitat física abans de començar les festes , i també compartir amb familiars i amics el primer brindis d’aquestes festes nadalenques”

GALERIA D’IMATGES I VALORACIÓ DE L’ACTIVITAT

Tot i les baixes d’última hora per malaltia, vam poder fer la prova de pujar a la Trona, alguns corrent i d’altres caminant.

A continuació us deixem algunes de les imatges que hem recopilat de l’activitat d’ahir, i també un FORMULARI anònim de valoració de l’activitat, per tal que ens feu arribar les vostres propostes de millora o suggeriments.

Deixa un comentari