Presentació llibre i exposició fotogràfica (ajornat)

ENS VEIEM OBLIGATS A AJORNAT AQUESTA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, I TAMBÉ L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA, PER MOTIU DE COINCIDIR EL MATEIX DIA 17 AMB LA MARATÓ DE TV3.

COM ENTITAT SOLIDÀRIA QUE SOM, VOLEM DONAR PRIORITAT ABSOLUTA A LA MARATÓ DE TV3, PERQUÈ TOTHOM PUGUI GAUDIR DEL MUNT D’ACTIVITATS SOLIDÀRIES QUE S’HAN ORGANITZAT AL POBLE.

D’AQUESTA FORMA TAMBÉ DONAREM L’OPORTUNITAT A QUE TOTHOM PUGUI ESTAR PRESENT EL DIA DE LA PRESENTACIÓ D’AQUEST LLIBRE, I GAUDIR DE L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA.

PROGRAMAREM LA NOSTRA ACTIVITAT DURANT EL PRIMER TRIMESTRE DEL 2024.

DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

Junta Directiva – 13/12/2023

——————————————————————–

PRESENTACIÓ LLIBRE “VOL DE CORB A L’EVEREST”

Quan: dimenge, 17 de desembre

On: al Casal de Cultura de l’Escola

Horari: a les 11:00h del matí

El proper diumenge dia 17, en Ramon Puig ens presenta el seu llibre “Vol de Corb a l’Everest”, un any amb els xerpes del Khumbu. Amb aquest llibre l’autor vol compartir amb nosaltres la seva experiència vital durant els diversos trekkings que ha realitzat per les valls del Khumbu (regió de l’Everest) i que li han permès conèixer a fons la història i costums del poble xerpa a través del Sherpa Life Project, així com donar-nos una perspectiva de quin pot ser el seu futur.

L’acte constarà d’una presentació d’uns 20/25 minuts, i uns altres 20/25 minuts després amb un petit adiovisual amb imatges comentades per ell. Després farem un breu torn de preguntes per part dels assistents i al final hi hauran exemplars del llibre a disposició de qui vulgui comprar-lo, i també es podrà demanar la signatura al propi autor.

A continuació, per acabar la jornada, ens acompanyarà tot seguint l’itinerari de la seva exposició fotogràfica sobre la vida del poble xerpa, que restarà exposada a la sala gran de la biblioteca des d’uns dies abans.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “VIDA DEL POBLE XERPA A LES VALLS DE L’EVEREST, AL SEGLE XXI”

Quan: des del divendres 15 de desembre fins el diumenge 17 de desembre

On: al Casal de Cultura l’Escola

Horari: tardes del divendres i el dissabte, de 18h a 20h. Diumenge s’obrirà a les 11h coincidint amb la presentació del llibre.

Des del dia 13 de desembre es podrà visitar l’exposició fotogràfica del mateix autor “La vida del poble xerpa a les valls de l’Everest, al segle XXI”, en horari habitual de la biblioteca.

Si us sorgeixen preguntes, dubtes i qüestions d’interès, guardeu-vos-les pel diumenge dia 17, i les podreu preguntar directament a en Ramon Puig.

Tots dos actes són oberts a tothom i gratuïts, i formen part de les activitats nadalenques que organitzem les Entitats i que s’impulsen des de l’Ajuntament.

Deixa un comentari