Taller: Què entenem per Ioga?

XERRADA – TALLER

El proper diumenge 3 de desembre farem una xerrada / taller al pati del Casal de Cultura “l’Escola”, a dos quarts d’onze del matí (10:30h).

L’objectiu és donar a conèixer una mica més a fons aquesta activitat tan saludable i apta per a tothom i agafar consciència del que significa.

Serà una xerrada o col·loqui entre tots els assistents, introduïda i moderada per en Feliç de Can Massana i la Miriam Hurtado, monitora d’aquesta activitat. Debatrem sobre aquesta activitat i tot el que significa, de si es tracta només d’una activitat o és realment un esport.

La durada prevista és d’uns 30/40 minuts aproximadament, finalitzarà amb una sessió molt senzilla de Ioga. En total, l’activitat durarà al voltant d’una hora. Per això caldrà que els assistents portin roba còmoda, màrfega i coixí.

Activitat gratuïta i oberta a tothom qui vulgui participar-hi, no cal fer inscripció.

En cas de que fes mal temps, l’activitat es faria a dins del Casal de Cultura.

Activitat que organitzem dins del calendari d’activitats nadalenques que impulsa l’Ajuntament de Rellinars.

GALERIA D’IMATGES

Molt contents avui amb la participació en aquesta xerrada / taller, un total de 18 persones ens han acompanyat. Aquí us deixem algunes fotografies i un FORMULARI de valoració anònim per a qui ens vulgui compartir la seva opinió. Moltes gràcies!!!

Deixa un comentari