SHAKTI DANCE II

SHAKTI DANCE II

El proper dissabte 10 de juny organitzem la segona activitat de SHAKTI DANCE, o el Ioga de la Dansa.

Es tracta d’una disciplina que integra IOGA + DANSA i que consisteix en diferents fases que es combinen per a netejar i despertar els components subtils, de manera que expressis plenament l’essència de la teva ànima.

OBJECTIUS DE L’ACTIVITAT

  • Desenvolupar i promoure gràcia, salut i alegria
  • Expansionar la consciència i augmentar les possibilitats de moviment per a la millora de la lliure auto-expressió
  • Despertar el cos i la ment als principis universals
  • Estimular la creativitat i promoure l’obertura interior.

Aquesta activitat està oberta a tothom qui vulgui experimentar noves sensacions o descobrir aquesta activitat per primer cop.

L’activitat es realitzarà el dissabte 10 de juny al local del Casal de Cultura de Rellinars (edifici Escola), de 16:30 a 18:30h, i la pràctica estarà dirigida per la professora de Shakti Dance Marta Roig.

Tindrà un cost de 20€ pels socis i sòcies adults, però en funció dels assistents aquest cost es podria ajustar a la baixa. Les persones no sòcies també poden inscriure’s però tindran un sobrecost de 5€ addicionals per persona adulta.

Cal que tots els adults que vulguin participar-hi s’inscriguin en aquest FORMULARI. El pagament caldrà fer-lo per Bizum al telèfon 607 751 912 o bé pagar en efectiu el dia de l’activitat.

Coordinadora de l’activitat: Miriam Hurtado.

GALERIA D’IMATGES I VALORACIÓ ACTIVITAT

Dissabte a la tarda vam realitzar aquesta segona activitat de Shakti Dance, novament amb un grup molt motivat, aquí us deixem algunes de les imatges:

I també us deixem un breu FORMULARI anònim per si voleu fer-nos la vostra valoració i qualsevol suggeriment de millora. Moltes gràcies!!!

Deixa un comentari